Adviessoftware

De software helpt accountants, kredietspecialisten en debt advisors met alle aspecten van zakelijk financieren: van advies en oriëntatie tot aanvraag.

Modules

Van het analyseren van de financiële gegevens tot het indienen van een financieringsaanvraag. Ontdek alles over de verschillende modules in Fyndoo Advise en hoe ze jouw werk als financieel adviseur gemakkelijker maken.

Analyse

Met Analyse kun je historische financiële data van je klant inlezen en analyseren. Je hebt snel inzicht in de mogelijkheden om de financiële prestaties te verbeteren.

Kredietaanvraag

Met Kredietaanvraag maak je snel en eenvoudig een complete financieringsaanvraag. Voor elk financieringsvraagstuk is er een groot aanbod aan financiers.

Prognose

In Prognose bouw je gedegen financiële scenario’s die de gevolgen laten zien van de keuzes die je klant maakt.

Rating

Met Rating krijg je snel inzicht in de kredietwaardigheid van je klant gezien door de ogen van een financier.   

Inzicht

Met Inzicht analyseer je samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken. Dankzij het heldere grafische dashboard krijgt je klant duidelijk en begrijpelijk inzicht in de financiële situatie van zijn onderneming.

Bedrijfswaardering

Met Bedrijswaardering bepaal je eenvoudig wat het bedrijf van je klant waard is. Nu én in de toekomst.

Pre-scan

Met de pre-scan bepaal je de financierbaarheid van een onderneming op basis van slechts enkele financiële getallen. De Fyndoo-score is een score van 1 tot 10, die een inschatting geeft van de slagingskans van een financieringsaanvraag voor een onderneming.

Handleiding

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk om jou het allerbeste advies aan je klant te kunnen geven. In deze handleiding zoomen we in op de belangrijkste modules binnen onze adviessoftware; cijfers vastleggen, investeringen uitwerken en digitaal financiering aanvragen.

Download

Klanten over Fyndoo Advise

"Er zijn tal van financieringsoplossingen voor het MKB. Maar iedere ondernemer is uniek en daarmee ook zijn financieringsstructuur en -condities. Met Fyndoo Advise kunnen we inzichtelijk maken welke financiering bij een ondernemer en zijn bedrijf past."
Carlo van der Weg
Carlo van der Weg
Algemeen directeur Credion
“Kredietaanvragen via Fyndoo versnellen het proces voor zowel de ondernemer als de financier. Als adviseur is het prettig een ondernemer direct te kunnen laten zien bij welke financiers zijn aanvraag de grootste kans van slagen heeft.”
Henri
Henri
Financieel adviseur Credion
"Messcherpe analyses van de bedrijfsresultaten en diverse prognose scenario’s; met Fyndoo Advise leggen we de basis voor ons advies aan klanten bij een financieringsbehoefte. Zo helpen wij ondernemers hun ambities te realiseren.”
Istvan Pinter
Istvan Pinter
Partner Fin-Match
Ontdek Fyndoo

Ervaar Fyndoo Advise zelf, vraag een abonnement aan.

Abonnement aanvragen