Prognose

Wat zijn de gevolgen van een investeringskeuze? Met deze module bereken je eenvoudig hoe de groeiplannen van je klant er in financieel opzicht uitzien.

bedrijfsfinanciering-adviessoftware-fyndoo-advise

Groeiplannen doorrekenen

De Fyndoo Advise-module Prognose is misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Nederland. Onze bancaire klanten gebruiken ‘m, en als adviseur heb jij nu toegang tot dezelfde krachtige prognose-functionaliteit. En dat voor een heel voordelig maandelijks bedrag. Met de module bereken je eenvoudig hoe de groeiplannen van je klant er in financieel opzicht uitzien. Met de prognose reken je namelijk de gevolgen door van investeringskeuzes die je klant wil maken.

 

Krachtige scenario-analyse in Fyndoo Prognose

 

De module ondersteunt je ook met krachtige scenario-analyse. Wat betekent het bijvoorbeeld voor de liquiditeit als je klant zijn voertuigen gaat leasen in plaats van dat hij hiervoor een zakelijk krediet aanvraagt? Hoe ziet de financiële toekomst van je klant eruit na een beoogde investering, gebaseerd op de cijfers van recente jaren? En is het momenteel überhaupt verstandig om te investeren? Onze uitgebreide tool maakt het voor je klant inzichtelijk of het verstandig is om te financieren en zo ja, welke vormen van financiering het meest effectief zijn. Het is voor jou als adviseur dan ook een heel prettig advieshulpmiddel. De financiële formules voor bijvoorbeeld kengetallen, zijn allemaal voor je uitgewerkt waardoor je in slechts enkele minuten een basis-prognose maakt. 

 

Professionele rapportages

Of het nu gaat om een liquiditeitsprognose of om het inzichtelijk maken van de invloed van verwachte sectortrends op het financiële plaatje van je klant, Fyndoo Advise helpt je hierbij. Het resultaat exporteer je eenvoudig naar een Excel-bestand of als nette PDF-rapportage. In die rapportage is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke toelichting (in tekst). Je kiest zelf welke onderdelen je wilt opnemen in een rapportage, dankzij een handige wizard. Die rapportage is een professioneel document, dat een ondernemer of financier vol vertrouwen in ontvangst zal nemen.

Modules

Van het analyseren van de financiële gegevens tot het indienen van een financieringsaanvraag. Ontdek alles over de verschillende modules in Fyndoo Advise en hoe ze jouw werk als financieel adviseur gemakkelijker maken.

Analyse

Met Analyse kun je historische financiële data van je klant inlezen en analyseren. Je hebt snel inzicht in de mogelijkheden om de financiële prestaties te verbeteren.

Kredietaanvraag

Met Kredietaanvraag maak je snel en eenvoudig een complete financieringsaanvraag. Voor elk financieringsvraagstuk is er een groot aanbod aan financiers.

Rating

Met Rating krijg je snel inzicht in de kredietwaardigheid van je klant gezien door de ogen van een financier.   

Inzicht

Met Inzicht analyseer je samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken. Dankzij het heldere grafische dashboard krijgt je klant duidelijk en begrijpelijk inzicht in de financiële situatie van zijn onderneming.

Bedrijfswaardering

Met Bedrijswaardering bepaal je eenvoudig wat het bedrijf van je klant waard is. Nu én in de toekomst.

Pre-scan

Met de pre-scan bepaal je de financierbaarheid van een onderneming op basis van slechts enkele financiële getallen. De Fyndoo-score is een score van 1 tot 10, die een inschatting geeft van de slagingskans van een financieringsaanvraag voor een onderneming.

Ontdek Fyndoo

Probeer Fyndoo Advise 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Aanvragen