Over ons

Wij willen de wereld van zakelijk financieren blijvend veranderen.

Dít is Fyndoo

De meeste zakelijke successen beginnen met een droom, een wens of een ambitie. Voor ondernemers die zich daar vol overgave op storten, is toegang tot zakelijke kredietverlening vaak essentieel. Financieren is voor deze ondernemers alleen geen dagelijks werk, en dus lopen ze daarbij tegen een groot obstakel aan: de juiste financiering vinden is een complexe klus, niet transparant én tijdrovend.


Niet bij Fyndoo, hét connected platform voor zakelijke financiering. Fyndoo ondersteunt ondernemers en financieel adviseurs bij het vinden en afsluiten van de juiste financiering. Het platform helpt financiers om kredietverlening transparant, efficiënt en toekomstbestendig te maken.

 

Fyndoo staat voor anders denken, durven en doen. Wij willen de wereld van zakelijke financiering blijvend veranderen. En dat is hard nodig. Toegang krijgen tot passende zakelijke kredieten en andere financieringsmogelijkheden is voor bedrijven nog steeds lastig. Dat kan anders. En dat moet anders.

 

Daarom is er Fyndoo.

Fyndoo in cijfers

42 Landen

Fyndoo wordt gebruikt in 42 landen.

12.500 Bankiers

Meer dan 12.500 bankiers gebruiken Fyndoo elke dag.

210.000 bedrijven

Meer dan 210.000 bedrijven zijn via Fyndoo gefinancierd.

Een product van Topicus

Fyndoo is een product van Topicus, het IT-bedrijf dat écht iets wil betekenen voor de maatschappij. Dat impact wil maken. Met duizend slimme collega’s maken wij het onmogelijke, mogelijk. Met onze innovatieve platformen verbinden wij mensen, data en systemen met elkaar. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat ondernemers eenvoudig een passende financiering aan kunnen vragen, zodat ze kunnen groeien. Dat kinderen het onderwijs krijgen dat past bij hun talent en ambitie. En dat ziektes in een vroegtijdig stadium worden opgespoord.

Meer over Topicus

Kom bij ons werken

Wil je ons helpen om nóg meer impact te maken? Sluit je bij ons aan. Topicus is altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk actuele vacatures
Meer informatie

Iets vragen? Advies nodig? Even sparren? Kan altijd!

Neem contact op