Inzicht

Analyseer samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken.

bedrijfsfinanciering-adviessoftware-fyndoo-advise

Financiële impact inzichtelijk

Met de Fyndoo-module Inzicht analyseer je samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken, en dat op zo’n manier dat het voor hem begrijpelijk is. Inzicht is hiermee een verlengstuk van de module Prognose, de krachtige tool waarmee je voor je klant aantoonbaar maakt of het verstandig is om te financieren en zo ja, welke vormen van financiering het meest passend zijn. Professionele scenario-analyses worden gevisualiseerd in heldere grafische dashboards, zodat iedere klant - financieel onderlegd of niet - de financiële consequenties van zijn keuzes kan overzien.

Handige dashboards, voor grafisch inzicht

Het dashboard is het perfecte bespreekstuk wanneer je bij je klant op bezoek bent. Een aantal overzichtelijke grafieken en tabellen presenteren de verwachte financiële toekomst van zijn onderneming. Dit is direct gekoppeld aan de prognoses die je maakt: wijzig je iets in de prognose, dan werken de dashboards natuurlijk direct bij. De dashboards geven zo grafisch inzicht in de resultatenrekening, de omzetontwikkeling, de bedrijfskosten en het eigen vermogen. Ook visualiseren ze het investerings- en financieringsplan en de ontwikkeling van het netto werkkapitaal. Alle informatie die je klant en jij als financieel adviseur nodig hebben om tot goede keuzes te komen, wordt in de Fyndoo-module Inzicht dus begrijpelijk weergegeven.

Modules

Ontdek ook de andere modules van Fyndoo Advise. Hiermee ondersteun je iedere klant optimaal.

Analyse

Met Analyse kun je historische financiële data van je klant inlezen en analyseren. Je hebt snel inzicht in de mogelijkheden om de financiële prestaties te verbeteren.

Kredietaanvraag

Met Kredietaanvraag maak je snel en eenvoudig een complete financieringsaanvraag. Voor elk financieringsvraagstuk is er een groot aanbod aan financiers.

Prognose

In Prognose bouw je gedegen financiële scenario’s die de gevolgen laten zien van de keuzes die je klant maakt.

Rating

Met Rating krijg je snel inzicht in de kredietwaardigheid van je klant gezien door de ogen van een financier.   

Bedrijfswaardering

Met Bedrijswaardering bepaal je eenvoudig wat het bedrijf van je klant waard is. Nu én in de toekomst.

Pre-scan

Met de pre-scan bepaal je de financierbaarheid van een onderneming op basis van slechts enkele financiële getallen. De Fyndoo-score is een score van 1 tot 10, die een inschatting geeft van de slagingskans van een financieringsaanvraag voor een onderneming.

Ontdek Fyndoo

Probeer Fyndoo Advise 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Aanvragen