Abonnementen

Sluit eenvoudig een abonnement af en ontdek de voordelen van onze adviessoftware.

Jouw abonnement

Op basis van je specifieke wensen sluit je bij Fyndoo een maandelijks abonnement af. Je kunt de adviessoftware de eerste maand gratis uitproberen, zonder verplichtingen.

Basic Standard Premium

Analyse

Prognoze

Inzicht

Kredietaanvraag

Rating

Bedrijfswaardering

Extra gebruiker

€ 105,05

€ 131,31

€ 157,57

€ 157,56

Aanvragen

€ 196,95

Aanvragen

€ 223,21

Aanvragen

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de software of twijfel je over welk abonnement het beste bij jouw kantoor past? Neem contact met ons op.

Contact

Klanten over Fyndoo

"Er zijn tal van financieringsoplossingen voor het MKB. Maar iedere ondernemer is uniek en daarmee ook zijn financieringsstructuur en -condities. Met Fyndoo Advise kunnen we inzichtelijk maken welke financiering bij een ondernemer en zijn bedrijf past."
Carlo van der Weg
Carlo van der Weg
Algemeen directeur Credion
“Kredietaanvragen via Fyndoo versnellen het proces voor zowel de ondernemer als de financier. Als adviseur is het prettig een ondernemer direct te kunnen laten zien bij welke financiers zijn aanvraag de grootste kans van slagen heeft.”
Henri
Henri
Financieel adviseur Credion
"Messcherpe analyses van de bedrijfsresultaten en diverse prognose scenario’s; met Fyndoo Advise leggen we de basis voor ons advies aan klanten bij een financieringsbehoefte. Zo helpen wij ondernemers hun ambities te realiseren.”
Istvan Pinter
Istvan Pinter
Partner Fin-Match