Inzicht

Analyseer samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken.

pexels-andrea-piacquadio-761993

Financiële impact inzichtelijk

Met de Fyndoo-module Inzicht analyseer je samen met je klant de financiële impact van de keuzes die hij wil maken, en dat op zo’n manier dat het voor hem begrijpelijk is. Inzicht is hiermee een verlengstuk van de module Prognose, de krachtige tool waarmee je voor je klant aantoonbaar maakt of het verstandig is om te financieren en zo ja, welke vormen van financiering het meest passend zijn. Professionele scenario-analyses worden gevisualiseerd in heldere grafische dashboards, zodat iedere klant - financieel onderlegd of niet - de financiële consequenties van zijn keuzes kan overzien.

Handige dashboards, voor grafisch inzicht

Het dashboard is het perfecte bespreekstuk wanneer je bij je klant op bezoek bent. Een aantal overzichtelijke grafieken en tabellen presenteren de verwachte financiële toekomst van zijn onderneming. Dit is direct gekoppeld aan de prognoses die je maakt: wijzig je iets in de prognose, dan werken de dashboards natuurlijk direct bij. De dashboards geven zo grafisch inzicht in de resultatenrekening, de omzetontwikkeling, de bedrijfskosten en het eigen vermogen. Ook visualiseren ze het investerings- en financieringsplan en de ontwikkeling van het netto werkkapitaal. Alle informatie die je klant en jij als financieel adviseur nodig hebben om tot goede keuzes te komen, wordt in de Fyndoo-module Inzicht dus begrijpelijk weergegeven.

Modules

Ontdek ook de andere modules van Fyndoo Advise. Hiermee ondersteun je iedere klant optimaal.

Analyze

Analyze

Analyze enables you to read and analyze past financial data of your client. Helping you to gain swift insight on how to improve their financial performance. 
Credit application

Credit application

Credit application enables you to swiftly and easily generate a financing application. There is a vast range of lenders for every financing proposition. 
Forecast

Forecast

In Forecast you build solid financial scenarios which highlight the consequences of your client’s choices. 
Rating

Rating

Rating provides a quick insight into the credit worthiness of your client through the eyes of a lender.  
Valuation

Valuation

Business Valuation helps you to easily determine what your client’s company is worth. Now and in the future.
Pre-scan

Pre-scan

With pre-scan you determine the financeability of a company based on only a few financial numbers. The Fyndoo score is a score from 1 to 10, which gives an estimate of the success rate of a financing application for a company. 
Ontdek Fyndoo

Probeer Fyndoo Advise 30 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Aanvragen