Voordegroei, vermogen om te groeien

Samen met OHV Vermogensbeheer en De Goudse Verzekeringen, heeft Voordegroei het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd. Dit MKB-leningen fonds biedt ondernemers direct toegang tot vreemd vermogen, zodat zij hun groeiambities kunnen realiseren.


Sinds de oprichting van dit fonds, konden vele bedrijven doorgroeien, kwamen bedrijfsopvolgingen en overnames tot stand, werden bedrijfspanden aangeschaft en werd er gebouwd aan een mooie toekomst. In maart 2022 werd in samenwerking met NL-invest en EIF een tweede fonds gelanceerd; Het Fresh Closed SME Fund. Vanuit dit fonds zal voornamelijk geïnvesteerd worden in groei, innovatie, verduurzaming en digitalisering.


Voordegroei aanvragen via Fyndoo Advise


Sinds kort is Voordegroei ook beschikbaar op Fyndoo Advise. Als adviseur kan je via het financieringsplatform rechtstreeks een aanvraag indienen voor jouw klant. MKB bedrijven kunnen bij Voordegroei terecht voor werkkapitaal, herfinanciering, overnamefinanciering, groeifinanciering, overbruggingskrediet en bedrijfsmatig vastgoed. 


In de basis komt een bedrijf in aanmerking voor financiering wanneer zij in Nederland zijn gevestigd, minimaal 2 jaar bestaan, een kredietbehoefte hebben van meer dan € 250.000,- en financieel gezond zijn. Bij Voordegroei geloven ze dat mensen de belangrijkste asset zijn van ieder bedrijf. Ze kijken verder dan alleen naar de cijfers en denken mee met de ondernemer om de best passende financiering te vinden.


Voordegroei

Ontdek hoe je in Fyndoo Advise stap-voor-stap een gestructureerde aanvraag indient bij Voordegroei.