Binnen 15 minuten duidelijkheid over gevraagde financiering

Iedere dag proberen wij Fyndoo Advise completer en relevanter te maken door het aanbod van financiers en hun oplossingen uit te breiden. Wist je dat je in ons assortiment inmiddels oplossingen uit het gehele financieringsspectrum kunt vinden? Van lease tot hypotheken!

Eerder kondigden we al aan dat October, Swishfund, OPR Bedrijfskrediet en Alfa Commercial Finance zijn toegevoegd. Sinds oktober kan je via ons platform ook digitaal financiering aanvragen bij Fundr, een initiatief van Rabobank.


Unieke digitale koppeling

Met nieuwkomer Fundr introduceren we een nieuw concept op ons platform. Het is namelijk de eerste financier waarbij Fyndoo Advise rechtstreeks gekoppeld is aan het financieringssysteem van, in dit geval, Fundr.


Binnen 15 minuten duidelijkheid over de financiering

Een financiering aanvragen via Fyndoo Advise kost je slechts 15 minuten en je ontvangt direct na het indienen een e-mail met daarin het indicatieve aanbod van Fundr. Ook wanneer Fundr geen persoonlijk aanbod kan doen, ontvang je hierover bericht per mail. Zo krijg je al tijdens het gesprek met je klant duidelijkheid over de mogelijkheden!

De snelle financieringsduidelijkheid kan Fundr je geven doordat de beoordeling wordt gedaan op basis van transactiegegevens en een paar financiële kengetallen. Deze informatie lever je gemakkelijk aan via Fyndoo Advise en juist deze combinatie maakt het mogelijk dat je zo snel antwoord krijgt!

Voor jou als adviseur is Fyndoo Advise op dit moment het eerste en enige platform waar je een aanvraag bij Fundr kunt indienen voor een zakelijke lening! Uiteraard gaan we niet stilzitten: in de toekomst zullen we ook andere oplossingen uit het assortiment van Fundr beschikbaar gaan maken op Fyndoo Advise.


Financiering aanvragen bij Fundr

  • Financieringen van 5.000 - 350.000 euro
  • Looptijd van 2 - 5 jaar
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid
  • Standaard vaste rente over gehele looptijd


Benieuwd naar Fyndoo Advise

Nog geen gebruiker, maar razend benieuwd naar de mogelijkheden? Hier lees je alles over Fyndoo Advise.