Transparantie en snelheid staan voorop bij OPR-Bedrijfskrediet

Toegang tot financiering, hét onderwerp van de afgelopen maanden. Nog nooit was dit thema zo actueel als nu. Onvoorziene omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je als ondernemer snel financiering nodig hebt voor tijdelijke problemen. Er zijn geldverstrekkers die zich specifiek op die doelgroep richten, zoals OPR-Bedrijfskrediet.


Kortlopende financiering

OPR biedt ondernemers, die door onvoorziene groei en omstandigheden snel geld nodig hebben, kortlopende financieringen aan. "Dat is ideaal voor projectfinanciering, overbrugging, kleine investering(en), voorfinanciering of voor een dip in de liquiditeit." zo vertelt Remco Bakker, Productmanager bij OPR Nederland. "Ook staan wij open voor financieringsbehoeften die te maken hebben met de Corona-crisis. Wij willen hier altijd onze flexibiliteit bij inzetten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we afspreken pas na twee maanden te starten met de eerste aflossing, in plaats van een."


Digitaal aanvragen via Fyndoo Advise

Sinds kort kan je vanuit Fyndoo Advise ook eenvoudig een financiering aanvragen bij OPR. Het proces is zo ingericht dat je in één keer een complete aanvraag indient. Dat maakt het voor OPR eenvoudig de aanvraag efficiënt te verwerken. 

Eén van de belangrijkste aspecten bij de behandeling van de aanvraag is de verwerkingssnelheid. "De tijd van aanvraag naar financiering, wanneer de benodigde documenten zijn ontvangen, is altijd minder dan 12 uur. Wanneer de financiering voor beide partijen akkoord is, dan wordt de financiering binnen 15 minuten uitgekeerd.", aldus Bakker. Dat doet OPR op transparante wijze. "Er zijn totaal geen verborgen kosten en/of provisies. De ondernemer weet precies, van te voren, wat er betaald dient te worden en wat de voorwaarden zijn."

Daarnaast hecht men ook waarde aan persoonlijke service. Dat uit zich in bijvoorbeeld flexibiliteit met het starten van de terugbetaling. Wanneer de ondernemer volgens verwachting terugbetaalt, kan er zelfs een cash back worden gegeven. Nadat de financiering succesvol is terugbetaald, zal 10% of 20% (afhankelijk van de OPR-rating) van de kredietkosten op de ondernemersrekening teruggestort worden. 


De voordelen van OPR-Bedrijfskrediet

  • een kredietbeslissing binnen één dag;
  • na akkoord van de ondernemer wordt het geld direct uitgekeerd;
  • cash-back van 10-20 procent van de kredietkosten;
  • van 3.000 tot maximaal 50.000 euro, met een looptijd van 1 tot maximaal 12 maanden.

OPR Bedrijfskrediet

Lees meer over hoe een krediet aan te vragen van OPR via Fyndoo Advise.