De Italiaanse droom

Om hun ondernemingsdroom te realiseren hebben Hugo en Yolanda financiering nodig. Ze merken dat dit lastiger is dan gedacht.
bedrijfsfinanciering-adviessoftware-fyndoo-advise-modified-2987227445420019348

Op zoek naar passende financiering

Aan kwaliteiten geen gebrek bij ondernemersduo Hugo en Yolanda. Binnen twee jaar was hun ‘Il Borgo’ de beste horecazaak van Helmond, groeide hun team naar 25 mensen en zien ze nu kans om hun concept uit te breiden. Om die groeiplannen te kunnen realiseren hebben Hugo en Yolanda financiering nodig. Ze merken dat dit lastiger is dan gedacht. Gelukkig heeft Henri, hun adviseur, vaker met dit bijltje gehakt. Samen met Henri bekijken ze de verschillende mogelijkheden. Via het platform Fyndoo kan Henri, Hugo en Yolanda direct inzicht geven bij welke investeerder ze wel of geen financiering kunnen aanvragen.

 

De juiste match

 

Ons platform brengt ondernemers, adviseurs en financiers samen en zorgt met slimme technologie voor passende financieringen. Iedere betrouwbare financier en adviseur kan zich aansluiten, maar ondernemers zien alleen wie voor hen relevant is. Voor Hugo en Yolanda betekende dit dat ze in hun zoektocht naar een goede financier snel inzicht kregen in hun kansen. Door samen met Henri hun wensen en eisen in te voeren, kregen ze direct een overzicht van financiers en financieringsvormen die bij hun aanvraag passen. 

 

Door de automatische selectie brengen we op een eenvoudige manier kansrijke financieringen dichterbij voor ondernemers. Wanneer ze samen met hun adviseur een aanvraag opstellen, zorgen we ervoor dat de aanvraag volledig voldoet aan de criteria van financiers. Dat maakt beoordeling van de aanvraag eenvoudig, waardoor financiers tijd besparen en de kans op zakelijk succes groter wordt. 

 

Met Fyndoo veranderen we de wereld van het zakelijk financieren. We vervangen ondoorzichtigheid, bureaucratie en frustratie door snelheid, transparantie en eenvoud. Zo kunnen ondernemers hun ambities waarmaken, adviseurs waardevol zijn voor hun klanten en financiers in contact komen kansrijke projecten.

 

Hugo en Yolanda konden al snel gaan nadenken over de inrichting van hun grand café en restaurant. Zij vonden de juiste financiering en kunnen de Helmondse horeca naar een nog hoger niveau tillen. 

 

“Om onze droom te verwezenlijken is geld nodig. Henri wist ons met behulp van Fyndoo direct te vertellen welke financiers onze kredietaanvraag in behandeling zouden nemen. Dit versnelde het proces en zo konden wij ons weer bezighouden met het realiseren van onze droom.”
Hugo & Yolanda
Hugo & Yolanda
Il Borgo

Een markt waar ondernemersdromen gecreëerd, gestructureerd en waargemaakt worden

Er zijn echter honderden ondernemers als Hugo en Yolanda. Ondernemers met passie voor hun vak, bewezen kwaliteiten en de droom om hun bedrijf tot grote hoogte te brengen. Wij willen niet dat deze dromen verdwijnen doordat de uitvoering ingewikkeld en tijdrovend is. Daarom bieden wij hen een financieringsmarkt die hen met open armen ontvangt. Een markt waar ondernemersdromen gecreëerd, gestructureerd en waargemaakt worden. Die markt heet Fyndoo.

 

“Kredietaanvragen via Fyndoo versnellen het proces voor zowel de ondernemer als de financier. Als adviseur is het prettig een ondernemer direct te kunnen laten zien bij welke financiers zijn aanvraag de grootste kans van slagen heeft.”
Henri
Henri
Financieel adviseur Credion
Meer informatie

Iets vragen? Advies nodig? Even sparren? Kan altijd!

Neem contact op